Poziv za učešće na Regionalnoj konferenciji o javnim nabavkama

Pozivamo Vas da uzmete učešće na Regionalnoj konferenciji o javnim nabavkama koju Agencija za javne nabavke „AJN d.o.o.“ (https://nabavke.me/konferencija-2023/) organizuje 12. i 13. oktobra 2023. godine, u hotelu Princess u Baru, sa početkom u 11h.

Na Konferenciji će govoriti eksperti iz zemalja Evropske unije (Hrvatske), kao i eksperti zemalja Zapadnog Balkana (Srbije, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine), koji će predstaviti poticajne modele u javnim nabavkama u njihovim zemljama, kao uvod u diskusiju, uključujući najuspješnije elemente tih sistema i najbolje prakse. Nakon toga, domaći ključni donosioci odluka predstaviće svoje viđenje postojećeg stanja u ovoj oblasti u Crnoj Gori, ali i predstavljenih praksi drugih zemalja.

Nakon izlaganja otvorićemo diskusiju za učesnike konferencije, a zbog Vašeg znanja i iskustva u ovoj oblasti, cijenili bismo ukoliko biste prihvatili naš poziv i uzeli učešće na Konferenciji.

Pozivamo vas da nam se pridružite, saglasno svom poslovnom interesu kao potencijalni učesnik i u tom smislu prijavite svoje učešće na ovom LINK-u najkasnije do petka, 22. septembra 2023. godine. 

Cijena kotizacije za Konferenciju (PDV uračunat) 280,00 EUR

Za sva pitanja i dodatne informacije, budite slobodni da nam se obratite na info@nabavke.me

AGENDA