Radionica o digitalnoj transformaciji za MSP u Mostaru – unaprijedite svoje poslovanje u eri digitalne transformacije

Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine, u partnerstvu sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, sa zadovoljstvom najavljuje radionicu na temu “Digitalna transformacija i nove poslovne prilike za MSP”. Ova informativna i obrazovna sesija ima za cilj pomoći malim i srednjim preduzećima (MSP) da se uspješno prilagode brzim promjenama u poslovnom okruženju.

Radionica će se održati u prostorijama Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine – ured Mostar, Kneza Domagoja 12, 5. oktobra 2023. godine, s početkom u 11:00 sati. Digitalna transformacija postaje neophodna za sve privredne sektore kako bi se poboljšala konkurentnost i omogućio pristup novim tržištima. Kroz ovu radionicu, kompanije će imati priliku da unaprijede svoje poslovanje primjenom najnovijih digitalnih tehnologija i poslovnih modela, uz cilj ostvarivanja većih prihoda uz manje operativne troškove.

Prijavite se za ovu inspirativnu radionicu i saznajte kako prevazići izazove digitalne transformacije i iskoristiti sve potencijale digitalnih tržišta. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa vodećim stručnjacima i praktičarima iz različitih oblasti digitalnog poslovanja, kao i saznati nešto više o metodama izgradnje povjerenja kod kupaca, efikasnom upravljanju plaćanjem i implementaciji digitalnog marketinga.

QR kod

 

Radionica će biti dostupna kako uživo u prostorijama Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine-ured Mostar, tako i putem online videokonferencijske platforme MS Teams. Prijave su otvorene, a rok za prijavu je do utorka, 3. oktobra 2023. godine. Za prijavu, možete skenirati QR-kod ili posjetiti odgovarajući link.

 

Ova radionica se organizuje kroz projekat Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME, kojeg sufinansira Evropska unija i Vlada SR Njemačke (BMZ), a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Također, Privredna komora Republike Srpske dala je značajan doprinos i podršku u održavanju ove radionice.

Pridružite nam se na ovom putovanju kroz digitalno poslovanje i naučite kako unaprijediti svoje poslovanje u eri digitalne transformacije.

Agenda radionice

Pozivno pismo