Search

DECAMAS PROJEKAT – UPRAVLJANJE KARIJEROM STUDENATA U BOSNI I HERCEGOVINI

U sklopu projekta DECAMAS, koji je financiran sredstvima Europske unije, željeli bismo Vas zamoliti za saradnju i podršku. Naš projekat ima za cilj razvijanje vještina upravljanja karijerom među studentima u Bosni i Hercegovini, te prikupljanje informacija o mogućnostima stažiranja i obavljanja prakse za studente. Kako bismo stvorili što cjelovitiju sliku o praksama i stažiranju u Bosni i Hercegovini, provodimo anketu među kompanijama.

Anketa se sastoji od pitanja koja su već pripremljena i za njihovo popunjavanje nije potrebno više od 5 minuta, te Vas ljubazno molimo da proslijedite ovu anketu HR menadžerima Vaše kompanije ili uposlenicima koji su imali priliku raditi sa studentima. Vaša podrška će biti od neprocjenjive važnosti u prikupljanju relevantnih informacija i stvaranju boljih prilika za stažiranje studenata i diplomanata.

Pristupni link za anketu se nalazi ovdje, a u prilogu Vam dostavljamo dopis.

Unaprijed vam zahvaljujemo što ćete izdvojiti vremena kako biste podržali naš projekat.

U slučaju da imate bilo kakva pitanja ili dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem email adrese decamas@ibu.edu.ba ili putem telefona 033/944-472 ; 060/337-6060.

Još jednom se zahvaljujemo na Vašoj podršci i suradnji.

Dopis za anketu