Potpisan memorandum o suradnji između Privredne/Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine i Finansijsko-informatičke agencije (FIA)

Suradnja između Privredne/Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine (F BiH) i Finansijsko-informatičke agencije (FIA) temelji se na posvećenosti važnosti analize podataka za učinkovito i stabilno upravljanje poslovanjem. Potpisivanjem Memoranduma u Sarajevu, obje institucije su potvrdile dugogodišnje prijateljske odnose i odlučile su se za partnerstvo, posebno u područjima koja se odnose na unapređenje, promociju privrede i poduzetništva u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Godina 2024. predstavlja uzbudljiv period koji donosi prilike za usklađivanje i poboljšanje različitih segmenata poduzetništva, racionalizaciju i inovacije, postavljanje standarda i regulaciju, te organizaciju sistema toka informacija I aktivnog učešća privrednih I pravnih subjekata. U cilju osiguranja spremnosti, transparentnosti i učinkovitosti u komunikaciji i koordinaciji buduće suradnje, potpredsjednik Privredne/Gospodarske komore F BiH, izv. prof. dr. sc. Marko Šantić, i direktorica FIA, Irma Borovac, su potpisali Memorandum o suradnji dana 22.02.2024. godine u Sarajevu, u prostorijama direktorata FIA.