Poziv na prezentaciju programa podrške Federalnih ministarstava razvoja privrede u 2023

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH sa partnerima nastavlja aktivnosti na informisanju privrednika o programima federalnih institucija, a ovaj put, u saradnji sa Privrednom komorom Unsko – sanskog kantona prezentacija će se održati u Bihaću.

Promocija  programa podrške federalnih ministarstava privredi Federacije BiH u Unsko-Sanskom kantonu bit će održana u ponedjeljak, 03.07.2023 god. s početkom u  11.00,  Hotel “Safir”, Bihaćkih branilaca 89, Bihać.

Cilj prezentacije je informisati privredna društva o programima za podršku razvoja privrede Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije, Federalnog ministartva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva,  Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, Union banke d.d. Sarajevo i Razvojne banke Federacije BiH.

Imajući u vidu značaj programa pozivamo sve zainteresovane privredne subjekte da prisustvuju prezentaciji i dođu do korisnih informacija.

Molimo Vas da najkasnije do 30. 06. 2023. g. (petak), potvrdite prisustvo prezentaciji.

Potvrdu prisustva možete poslati putem emal adresa:

–           pkusk@bih.net.ba

–           a.malisevic@kfbih.com

Uvjereni smo da će prezentacija ministarstava te banaka preko kojih  se realiziraju  pojedini programi  biti korisni  privrednim društvima Unsko-Sanskog kantona.

Poziv I agendu preuzeti ovdje.