Poziv za webinar „Korištenje vještačke inteligencije za poticanje prodaje i poboljšanje poslovnih odnosa i procesa malih i srednjih preduzeća “

Digitalna transformacija je put kojim mala i srednja preduzeća moraju krenuti kako bi se uspješno prilagodila promjenama koje se događaju u svim sektorima ekonomije, te pronašla nove poslovne prilike i izašla na nova tržišta. U svijetu u kojem digitalna transformacija poslovanja nije više pitanje izbora već imperativ, vještačka inteligencija ističe se kao ključni pokretač inovacija i konkurentnosti. Vještačka inteligencija nije rezervisana samo za velike kompanije. Sve više malih i srednjih poduzeća prepoznaje njezinu izražajnu vrijednost u poboljšanju poslovnih procesa, povećanju produktivnosti i poticanju rasta.

 

Otkrijte moć vještačke inteligencije za vaše preduzeće   

                   

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u webinaru „ Korištenje vještačke inteligencije za poticanje prodaje i poboljšanje poslovnih odnosa i procesa malih i srednjih preduzeća “ koji će se održati 14. maja 2024. godine, s početkom u 10:00 sati.
Prisustvo ovom webinaru će biti moguće putem online videokonferencijske platforme MS Teams. Prijave za ovaj događaj su
moguće najkasnije do ponedjeljka, 13.5.2024. godine, skeniranjem QR-koda ili putem ⇒  linka.

Ovaj webinar je namijenjen poslovnim profesionalcima koji žele otkriti kako inovativne tehnologije, poput vještačke inteligencije, mogu transformisati način na koji mala i srednja preduzeća upravljaju svojim prodajnim procesima i poslovnim odnosima. Polaznici će imati priliku da se upoznaju sa pojmom vještačke inteligencije, te mogućnostima njene primjene
u svrhu poboljšanja prodaje i poslovnih procesa uopšte.

Organizaciju ovog webinara omogućio je projekat “Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini / EU4DigitalSME“, finansiran od strane Evropske unije i Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Projekat ima za cilj povećanje kapaciteta Bosne i Hercegovine za podršku razvoja privatnog sektora kroz inovacije i digitalizaciju.

AGENDA