PRIZNANJE ZA IZNIMAN DOPRINOS U RAZVOJU SAJMA GOSPODARSKOJ KOMORI FEDERACIJE BIH

Tokom posljednjeg dana održavanja sajamske manifestacije VIROEXPO 2024, delegacija županije, grada te uprave sajma s posebnim razlogom je posjetila izložbeni prostor Privredne/Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Župan Virovitičko-podravski g.Igor Andrović, koji je ujedno i predsjednik organizacijskog odbora sajma, dožupan g.Mario Klement, koji je ujedno i član organizacijskog odbora, gradonačelnik grada Virovitice g.Ivica Kirin te g.Bojan Mijok, direktor sajma VIROEXPO su Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije Bosne i Hercegovine uručili posebna priznanja.

Posebno priznanje za sudjelovanje i izniman doprinos u razvoju sajma VIROEXPO su dobili predsjednik Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH izv.prof.dr.Marko Šantić i Dario Planinić, savjetnik za promociju u Privrednoj/Gospodarskoj komori FBiH.

Pored predstavnika PGKFBIH priznanja za dugogodišnji nastup i predstavljanje svojih firmi putem izložbenog prostora komore priznanja su dobili i Podrumi Andrija, Vinarija Čitluk te BIOS Visoko.

Potrebno je naglasiti da je ovogodišnji sajam VIROEXPO 27.sajam u kontinuitetu te da je Privredna/Gospodarska komora FBIH u istom broju prisutna na sajamskoj manifestaciji te preko vlastitog izložbenog prostora predstavila Republici Hrvatskoj i zemljama sudionicima sajma ogroman broj gospodarskih subjekata iz Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina je preko Privredne/Gospodarske komore FBIH   dva puta bila zemlja partner Republici Hrvatskoj na sajmu VIROEXPO, te je na prošlogodišnjoj sajamskoj manifestaciji izložbeni prostor BiH dobio prestižno zlatno priznanje u kategoriji veliki izlagač, stoga priznanja uručena na ovogodišnjoj 27-oj manifestaciji predstavnicima komore i firmama iz BiH  su više nego zaslužena.