Održana sjednica Upravnog vijeća AIC Foruma Jadransko-jonske regije u Mostaru

U prostorijama Gospodarske komore Federacije BiH 18.04.2024.g. održana je sjednica Upravnog vijeća Foruma Jadransko-jonskih gospodarskih komora. Upravnim vijećem predsjedavao je Gino Sabatini predsjednik AIC Foruma.

Upravno vijeće raspravljalo je o provedbi godišnjeg plana aktivnosti i događaja koji se odnose na tekuće projekte i nadolazeće inicijative.

U proceduru na narednu Skupštinu Foruma AIC poslana je i zajednička Deklaracija Tri Foruma – Zaštita i promocija mediteranske prehrane u Jadransko-jonskoj regiji: blagostanje, održivost i kultura (Splitska Deklaracija).

AIC Forum aktivno će se uključiti u rad ovogodišnjeg 14. Kongresa ženskog poduzetništva Jadransko – jonske regije na jesen u Italiji.

Razmatrano i jednoglasno je usvojeno i financijsko izvješće za 2023.g.

Jednoglasno je podržan prijedlog za narednu Skupštinu da predstavnik nove države – članice San Marino bude član Upravnog vijeća AIC Foruma.

Naredna Skupština AIC Foruma biti će u Splitu 14.05.2024. uoči zasjedanja godišnjeg Foruma EUSAIR u Šibeniku 15. i 16.05. 2024.g.

Gino Sabatini predsjednik AIC Foruma u ime svih nazočnih članova Upravnog vijeća zahvalio je prvom potpredsjedniku AIC Foruma prof.dr.sc. Marku Šantiću na, sada već tradicionalnom, odličnom gostoprimstvu u Mostaru za vrijeme trajanja Međunarodnog sajma gospodarstva na kojem AIC Forum i ove godine ima svoj štand.